Penerima Anugerah UPM - Mingguan Malaysia, (2012)
BARISAN penerima anugerah (dari kanan) Leong Zi Ping (Pingat Emas canselor). Nursyuhaidah Mohd. Kadri (Anugerah Pelajaran DiRaja). Elaine Chin Jnfeng (Anugerah Pelajaran Diraja). Ong Min Li (Pingat Emas Alumni). Sharifah Amirah Syed Ali (Pingat Emas Yayasan Pak Rashid).