Keracunan: Tindakan Terhadap Sekolah Cuai - Utusan Malaysia (2008)
Tindakan tatatertib akan dikenakan terhadap pentadbir sekolah jika terbukti kecuaian mereka menjadi punca kejadian keracunan makanan dalam kalangan murid.