Impian atlet olahraga peroleh ijazah tercapai selepas 10 tahun - Mingguan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 13 Okt. - Impian atlet olahraga wanita negara, Roslinda Samsu untuk memiliki segulung ijazah akhirnya menjadi kenyataan biarpun terpaksa menunggu selama 10 tahun.