'Jangan mudah terpengaruh' - Faiz Ahmad, Muhd Amirul (2012)
Graduan diminta tidak mudah terpengaruh dengan tuntutan kebebasan bersuara terutama membabitkan golongan yang mementingkan ideologi politik walaupun masih boleh mengikuti perkembangan politik semasa.