Panjat tangga guna lutut ke kuliah - Harian Metro, (2012)
SERDANG: Pengorbanan terpaksa memanjat tangga bangunan tiga tingkat menggunakan lutut untuk menghadiri kuliah selama tiga tahun di Universiti Putra Malaysia (UPM) membuahkan kejayaan kepada pelajar orang kelainan upaya (OKU), Mohd Uzair Jaafar, 22, yang diraikan bersama 6,200 graduan pada Majlis Konvokesyen ke-36 UPM yang berlangsung selama tiga hari bermula semalam.