Hormati kedaulatan negara - Sheikh Rahim, Siti Maisarah (2012)
KUALA LUMPUR 13 Okt. - Pelajar universiti diingatkan agar tidak mudah terpengaruh dengan tuntutan kebebasan bersuara daripada pihak yang mementingkan ideologi politik mereka.