My Skill 2008 - Berita Harian (2008)
Pertandingan My Skill 2008 (Landscape Gardening) berlangsung di Makmal Pengurusan Teknologi Landskap Fakulti Rekabentukdan Senibina Universiti Putra Malaysia hari ini.