UPM hasil produk OryGOLD - Utusan Malaysia (2012)
KUALA LUMPUR 12 Okt. - Sekumpulan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya menghasilkan produk berasaskan beras perang cambah yang mampu mengurangkan risiko menghidap kencing manis, sakit jantung dan penyakit Alzheimer