Lima langkah jamin kelestarian bekalan makanan negara - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 12 Okt. - Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani menggariskan lima langkah bagi menjamin kelestarian bekalan makanan negara selain mentransformasi sektor pertanian sebagai sektor yang moden, dinamik serta kempetitif.