CCM Fertilizers Pacu Pertanian Negara - Kilang baja sebatian jadi tulang kepada kesinambungan sektor perladangan - Berita Harian, Mohamad Hashim Ahmad Tajudin (2008)
Chemical Company of Malaysia Berhad (CCM) Fertilizers (CCM Fertilizers) sebagai badan korporat syarikat berkaitan kerajaaan (GLC), akan terus memacukan usaha memesatkan sektor pertanian negara ketika dunia kini berdepan krisis makanan.