UPM anjur pameran Nyawa 18 Okt - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 15 Okt. - Bahagian Sumber Agribio, Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan pameran Hasil Alam dan Keajaiban Seni)(Nyawa) yang menggabungkan sains dan kerja seni bermula 18 Oktober ini hingga 17 November ini di Galeri Serdang, UPM.