Enjin guna minyak masak - Michelle , Gun (2012)
PASUKAN Green Blitz Universiti Putra Malaysia (UPM) boleh berbangga apabila mencipta kejayaan apabila menghasilkan prototaip kereta daripada tin minuman aluminium dan menggunakan minyak masak terpakai.