UPM dan Coca-Cola Malaysia bekerjasama dalam projek Recycle to Cycle - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
KUALA LUMPUR, 20 Feb - Universiti Putra Malaysia (UPM) bekerjasama dengan Coca-Cola Malaysia dalam projek Recycle to Cycle bagi menggalakkan pelajar mengitar semula barangan lusuh dan mengurangkan pengeluaran karbon dengan berbasikal.