UPM raih 3 Emas, 3 Anugerah Khas pada Ekspo Teknologi MTE - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
KUALA LUMPUR, 22 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) membawa pulang 3 Emas, 3 Anugerah Khas dalam pameran Malaysia Technology Expo (MTE) 2013.