Pengunjung meriahkan Pesta konvokesyen UPM 2012 - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 15Okt. - Kejayaan menaikkan patin seberat 16.175 kilogram dengan menggunakan umpan dedak pada saat-saat akhir membawa tuah kepada Mohd. Izwan Hadi apabila muncul juara Karnival Pancing sempena Pesta Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM)Ke-36.