Pasangan kembar curi tumpuan konvokesyen UPM - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 15 Okt. - Sepasang kembar seiras meraikan kejayaan berganda selepas masing-masing berjaya mendapat diploma pada Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) Ke-36 di sini hari ini.