Pasang niat belajar bersama ke universiti - Harian Metro, (2012)
SERDANG: "Kami tidak pernah berpisah dari sekolah rendah hingga ke universiti dan ini menjadikan kami lebih serasi, tambahan pula bidang yang diambil mempunyai persamaan membolehkan kami berkongsi nota serta maklumat," kata pasangan kembar, Muhammad Hakim Hashim, 21, dan Muhammad Hazim Hashim, 21.