'Saya biar anak berjaya dahulu' - Mohd Arop, Mohd Hafizee (2012)
SERDANG: Prinsip pembelajaran sepanjang hayat yang menjadi pegangan Penolong Pengarah Bahagian Kurikulum Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM), Roziah Idrus, 54, membuatkannya terus gigih untuk menghabiskan pengajian dan layak memperoleh Sarjana Pembangunan Sumber Manusia pada Majlis Konvokesyen Ke-36 Universiti Putra Malaysia (UPM), di sini,semalam.