Nenek empat cucu bangga dapat sarjana - Lum , Chee Hong (2012)
Walaupun usia semakin bertambah, seorang nenek yang mempunyai empat cucu langsung tidak menjadikan faktor itu penghalang untuknya terus belajar dan menerima sarjana.