'Atasi ketandusan atlet' - Mat, Aida Adilah (2012)
SUDAH masanya Kesatuan Olahraga Malaysia (KOM) mencari bakat baru bagi menampung ketandusan atlet sedia ada di bawah teraju kepimpinan Datuk Zainal Abidin Ahmad.