50,000 kunjungi Ekspo Pertanian, Pesta Konvokesyen UPM - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR16 Okt. - Seramai 50,000 orang mengunjungi Ekspo Pertanian dan Pesta Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) yang diadakan selama lima hari dan berakhir hari ini.