Dialog Orang Muda - Berita Harian , (2012)
Dialog Orang Muda (DOM) - Pelan Pembangunan Pendidikan: Racun atau Madu akan berlangsung di Rumah PENA, Jalan Dewan Bahasa, Kuala Lumpur, pada 21 Oktober ini,jam 10.30pagi.