'Di sinilah kami belajar' - Mohd Arop, Mohd Hafizee (2012)
SERDANG: "Saya sangat sedih kerana terdapat di antara rakan sekuliah dengan saya pada tahun 1974 sudah pergi menghadap Ilahi dan kehadiran saya di sini adalah sebagai mewakili mereka," kata Mantan Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan (KBS), Datuk Yassin Salleh.