Sedia pusat aktiviti orang tua. - Mat Youb, Norakmah (2012)
Pemaju projek perumahan baru disaran menyediakan pusat aktiviti warga tua bagi membolehkan golongan berkenaan mengisi masa lapang bersama masyarakat.