Perlu perjuang bangsa, agama - Kamarulbaid, Aqilah Mior (2012)
KUALA LUMPUR 17 Okt. - Barisan kepimpinan baharu Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Putra Malaysia (UPM)perlu menjadi aset penting kepada kelangsungan perjuangan bangsa dan agama.