TIGA pelajar terbaik Universiti Putra Malaysia - Utusan Malaysia (2012)
T1GA pelajar terbaik Universiti Putra Malaysia (UPM) dari kiri Zuraini said. pelajar Terbaik Akademik Ijazah. Nurjeehan Md. Nasir. pelajar Terbaik Akademik Diploma.