Aksi graduan Universiti Putra Malaysia melompat kegemiraan - Berita Harian , (2012)
Aksi sebahagian daripada graduan Universiti Putra Malaysia melompat kegembiraan dalam majlis konvokesyen universiti itu baru-baru ini.