'Rezeki anak bakal lahir' - Mohd Arop, Mohd Hafizee (2012)
SERDANG: "Kejayaan yang saya peroleh ini memang tidak diduga kerana saya rasakan lebili ramai pelajar yang lebih bijak di kolej ini dan anugerah ini mungkin tuah serta rezeki anak yang bakal saya lahirkan," kata Pelajar Terbaik Akademik Ijazah dari Kolej Teknologi Bestari, Zuraini Said, 25.