MPP fokus tiga aspek utama - Harian Metro, (2012)
SERDANG:"Tiga aspek utama membabitkan kebajikan pelajar akan menjadi keutamaan kami dan berharap kerjasama erat dapat dijalinkan dengan pengurusan universiti bagi memastikan suara mahasiswa dapat didengari", kata Yang Dipertua Majlis Perwakilan Pelajar (YDPMPP) Universiti Putra Malaysia (UPM), Ahmad Bukhari A Rahim (gambar).