Sedia bekerjasama dengan UPM - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 18 Okt. - Kementerian Pelancongan bersedia bekerjasama dengan Universiti Putra Malaysia (UPM) terutamanya dalam industri pelancongan, botani dan tumbuh-tumbuhan.