UPM bina tangki simpanan jika air terganggu - Ramlan, Mohd Fauzi (2012)
Anak saya menetap di Kolej 17,Universiti Putra Malaysia (UPM) dan sering mengadu masalah ketiadaan bekalan air. Pada 19 Oktober hingga 21 Oktober lalu, ketiadaan bekalan air berlaku lagi dan pelajar terpaksa menggunakan air pili bomba yang berkarat dan kotor 'untuk membersihkan diri.