Budaya mengajar tak patut terhenti - Berita Harian , (2012)
Saya tertarik dengan yang dibicarakan dalam rencana Kunta Kinte bertajuk 'Barat cipta teknologi, kita malas mengkaji'. Tapi rasanya tidak adil kalau pukul rata kerana masih ramai kalangan masyarakat kita yang bersemangat untuk menimba ilmu.