Terima hati terbuka - Rusmin , Ruhaiza (2012)
TERNYATA pilihan raya kampus yang berlangsung minggu lalu membuktikan kematangan dan kedewasaan sebahagian mahasiswa sebagai golongan terpelajar sekali gus membawa angin perubahan baru dalam politik kampus.