Face jana modal insan holistik, cemerlang - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 23 Okt. - Penubuhan Pusat Penyelidikan Kanak-Kanak, Remaja dan Keluarga (Face) adalah bertepatan dengan hasrat negara untuk menjana modal insan.holistik yang cemerlang selain memperkasakan institusi kekeluargaan.