Rosmah mahu FACE unggul - Berita Harian , (2012)
Serdang: Datin Seri Rosmah Mansor mahu Pusat Penyelidikan Keluarga, Remaja dan Kanak-Kanak (FACE),Universiti Putra Malaysia (UPM)menjadi pusat penyelidikan unggul untuk meningkatkan kecemerlangan generasi muda negara.