Berjimal Elak Bazir Beras - Utusan Malaysia, (2008)
Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani Datuk Mustapa Mohamed hari ini mengingatkan rakyat supaya berjimat dan mengelakkan pembaziran beras bagi memastikari negara tidak turut menerima tempias krisis kekurangan bekalan beras.