Misi buru tiket Sukan SEA - Berita Harian , (2012)
Kuala Lumpur: Sekiranya jadual latihan ketika menjalani latihan praktikal yang dijadualkan tahun depan berjalan lancar, bekas perenang negara, Chui Lai Kwan memasang impian untuk terus mewakili negara ke Sukan SEA 2013 di Myanmar.