Titah Sultan Sharafuddin ikhlas - Utusan Malaysia (2012)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) merasa amat kecewa dan sedih dengan tindakan individu yang merendah-rendahkan titah ucapan Tuanku Canselor, Sultan Sharafuddin Idris Shah (gambar) pada Majlis Konvokesyen UPM baru-baru ini melalui platform blog.