Semai sikap terpuji - Michelle , Gun (2012)
KUALA LUMPUR: seramai 4,815 pelajar dari 280 sekolah di Selangor,Kula Lumput dan Putrajaya,termaksud kakitangan Syarikat bekalan air selangor Sdn Bhd (Syabas) dan Puncak niaga (M) Sdn Bhd (PNSB) mendaftar sebagai ahli kelab briged penyelamat sungai (BPS).