UPM tawar Program Ijazah Bersama - Harian Metro, (2012)
SERDANG: Selepas merekodkan pelbagai kejayaan dalam pelaksanaan program kerjasama dengan universiti luar negara, Universiti Putra Malaysia (UPM) sekali lagi optimis untuk menawarkan Program Ijazah Bersama kepada calon pelajar yang layak dengan sokongan The University of Nottingham in Malaysia Sdn Bhd.