Profesor Madya tujuh kali gagal STPM. - Parzi, Mohd Nasaruddin (2012)
Tujuh kali gagal dalam Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM)tidak pernah mematahkan semangatnya untuk bergelar anak tempatan yang berjaya suatu hari nanti.