UPM tak mahu,terlalu optimis - Berita Harian (2012)
MESKIPUN sebagai memegang universiti yang melahirkan atlet kebangsaan berwibawa, Universiti Putra Malaysia (UPM) masih berpijak di bumi nyata dengan mengambil pendekatan realistik di temasya Sukan Institusi Pengajian Tinggi (SUKIPT) 2012 yang membuka tirainya, malam tadi.