Ke mana pendidikan negara. - Arifin, Latifah (2012)
Pelan Pembangunan Pendidikan: Racun atau Madu gagal menemui titik persamaan di antara panel jemputan yang lebih banyak mengutarakan kelemahan pelan transformasi itu daripada mengutarakan cadangan bernas bagi memperbaiki kaedah pelaksanaannya.