UPM pantau kualiti IPTS naungan - Berita Harian (2007)
Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Jawatankuasa Kawalan Mutu Program Akademik (Jumpa) dan Pusat Pendidikan Luar (PPL) sentiasa memastikan mutu dan kualiti pendidikan swasta (IPTS) yang bernaung di bawah Universiti itu mematuhi piawaian.