UPM Anjur Bengkel Tangani Penyakit Berjangkit - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 22 NOVEMBER – Jabatan Perubatan Mikrobiologi dan Parasitologi, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) Universiti Putra Malaysia (UPM) menganjurkan bengkel bagi membincangkan pelbagai aspek mengenai penyakit tropika.