18 selesai, dua belum - Shahim, Intan Mas Ayu (2012)
KUALA LUMPUR: Hanya tinggal dua universiti yang belum membentuk Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) bagi tempoh 2012/2013, manakala 18 institusi pengajian tinggi awam (IPTA) lain sudah melangkah ke proses bantahan serta rayuan.