IPTS digesa tawar program pertanian - Utusan Malaysia, (2012)
PUTRAJAYA4 Sept. - Institusi Pengajian tinggi swasta (IPTS)disaran menawarkan program berbentuk pertanian kepada pelajar bagi membantu negara melahirkan modal insan dalam bidang tersebut.