IPTS disaran tawar program pengajian bidang pertanian - Berita Harian , (2012)
Putrajaya: Institusi pengajian tinggi swasta (IPTS) disaran menawarkan program dalam bidang pertanian, bagi membantu negara melatih lebih ramai tenaga kerja berkepakaran dalam bidang berkenaan.