Sistem tuai air hujan pelajar UPM - Abu Bakar, Mahd Feroz (2012)
Graduan Universiti Putra Malaysia(UPM) berjaya mereka bentuk sistem penuaian air hujan untuk kegunaan yang tidak membabitkan sentuhan kepada manusia, sekali gus menjimatkan penggunaan air terawat.