Petani moden - Yasin, Khairina (2012)
Berpegang pada kata-kata berbudl kepada tanah baleh membawa untung, mahasiswa program Sains Gunaan, Universiti Malaya (UM) Ahmad Kamal Muhammad tekad memulakan langkah mengusahakan tanaman rock melon secara komersial.